Tko je tu lud?

Poručili joj da je DEBELA? Ovako im je odgovorila slavna ljepotica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije lako odrasti pred kamerama i biti na meti kritičara, no mlada pjevačica i bivša Disneyeva zvijezda zna kako se postaviti i prema zlonamjernim komentarima – sa stilom.

Napokon je preboljela Justina Biebera, posvetila se karijeri ali i novoj ljubavi, no Selena Gomez sada se našla na meti nekih svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Saznajte kako su se upoznali najpoznatiji Hollywoodski parovi

Naime, nakon što su izašle njezine fotografije s plaže na kojima se vidi kako je hollywoodska miljenica dobila koji kilogram, neki 'obožavatelji' nisu bili zadovoljni njezinim izdanjem pa su joj preko Internet poručili da se malo – zapustila! 

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Zlonamjerni komentatori poručili su joj da je debela, da ima celulit i da bikini koji nosi nije za nju. No 22-godišnja pjevačica i glumica svim je ružnim komentarima odgovorila na najbolji mogući način – poručila im je da sada 'ima više za voljeti'.

Važno je mladim djevojkama poručiti kako su lijepe bez obzira na veličinu, a Selena je svojim statusom pokupila još više simpatija.

 

I love being happy with me yall #theresmoretolove

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

I dok se kritičari bave njezinim izgledom, Selena trenutno u snima novu film 'In Dubious Battle', dramu koja je adaptaciju istoimenog romana Johna Steinbecka. Glumi mladu majku Lisu London, a mnogi je jedna čekaju vidjeti u odraslijoj ulozi.

Nedavno je objavila i singl s dečkom Zeddom, a upravo je izašao i video za 'I Want You To Know'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene