Gospodin savršeni

Evo kako izgleda Lanin idealan muškarac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lana Jurčević dobila je zadatak u minuti sastaviti svog idealnog muškarca.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Lana Jurčević je dobila zadatak da u minuti sastavi idealnog muškarca. 'Biram glavu od Ryana Goslinga, kosu od Obame, a oči Brada Pitta', rekla je Lana te nastavila 'Idealne usne ima Koks, ali neću otkriti tko je to, a najbolje noge moj tata', izjavila je gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', počastivši i voditelja Petka pri izboru idealnog nosa.

'Nek ima ramena od nekog jakog, evo može Schwarzeneggera. Torzo nek bude od Brad Pitta, a guza od vašeg portira', zaključila je pjevačica, koja kao 'idealnu lovu' vidi samo onu koju sama zaradi. 'Jako sam se oznojila, ali obavezno mi morate izraditi fotorobot idealnog frajera', rekla je popularna pjevačica.

>> Zrelija Lana Jurčević: 'Sijede su odraz moje mudrosti!

Lana je gostujući kod Petka predstavila i svoj novi singl 'Nitko i ništa', za koji se govori da je nastavak 'Prave ljubavi', velikog hita kojeg je prije nekoliko godina otpjevala u duetu s Lukom Nižetićem.

Lana je pjesmu sama napisala, a inspiracija joj se dogodila dok je putovala na probu sa svojim bandom.

'Svi imamo promjene raspoloženja, ali kad pronađeš osobu s kojom želiš provesti život, tek tada shvatiš da si samo s njom onaj pravi', izjavila je romantična pjevačica, koja još uvijek nema planova za Valentinovo. 'Slaba sam po tom pitanju. Bit će potpuno neočekivano i volim kad je tako', rekla je Lana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene