440998
440998
440998
440998
440998

SCENA NA KONCERTU Podivljala obožavateljica nije se mogla kontrolirati

  • , 22.06.2016., 08:16
  • Autor:
  • komentara

Enrique Iglesias još uvijek je pravi zavodnik, a to je dokazao i na koncertu u Azerbajdžanu.

 
 
 
 
Enrique Iglesias (Foto: Youtube)
Enrique Iglesias (Foto: Youtube)

Enrique Iglesias već odavno nosi status latino zavodnika i žene diljem svijeta jednostavno su lude za njim. A da je uz sve to i pravi kavalir, dokazao je na koncertu u Azerbajdžanu. Naime, tijekom koncerta u sklopu svjetske "Sex and Love" turneje jedna mu se obožavateljica bacila oko vrata.

Enrique Iglesias (Foto: Youtube)

41-godišnji glazbenik reagirao je kao da mu se to događa svakodnevno i ostao je sasvim miran. Iste sekunde na pozornicu je došlo nekoliko policajaca koji su pokušali nasilno maknuti brinetu, no Enrique im je davao do znanja da nema potrebe za silom.

Problem sa zaluđenom obožavateljicom riješio je na miran način, no nameće se pitanje kako na sve ove stvari reagira Anna?

Srce muškarca za kojim luduju žene osvojila je plavokosa Ruskinja Anna Kournikova koja se 2001. godine pojavila u njegovom spotu 'Escape'. Naravno da su ih pratile svakakve glasine, od razvoda, do tajnog vjenčanja, no čini se da se par jednostavno samo voli i čuva svoju intimu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se