Prvi put

DJEVOJKE SMIRITE SE Skinuo je majicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odrastao je i spreman je pokazati obožavateljicama koliko mu je stalo do njih. Po prvi puta ih je iznenadio vrućim ljetnim fotkama.

Endi je velika zvijezda među mlađim djevojkama, no sve ga više vole i starije slušateljice. Čini se da mu je osigurana uspješna karijera.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaća teen zvijezda VIDEO Kad se mladi pjevač spustio među djevojke - potekle su čak i suze!

Po prvi puta je skinuo majicu i uslikao se na plaži. Nema sumnje da će mnogobrojne obožavateljice sherati njegove nove fotografije.

Kako se osjećaš pred fotoobjektivom?

Sasvim prirodno, nikada mi to nije pričinjavalo neku nelagodu. Svaki novi photosession je jedno novo iskustvo pa smo tako ove nove fotografije radili u Medveji ne predivnoj plaži, početkom lipnja, a vrijeme nije bilo baš najbolje, čak je pala i lagana kišica, more se još nije ugrijalo, pa mi nije bilo baš lako ući u hladno more i pritom izgledati dobro na fotografijama, ali uspjeli smo. Imam super tim, moj fotograf je Damjan Fiket s kojim radim od početka karijere i uvijek se potrudimo napraviti zanimljive i originalne fotografije. A što se tiče fotografiranja privatno, svi volimo selfije, a inače me jako i zanima fotografija, pa često znam fotografirati detalje iz prirode, lijepo dekoriranu hranu, pa onda uređivati...



Kako izgleda tvoje ljeto? Gdje si se sve osunčao?

Početak ljeta je bio jako naporan. Osim nastupa i snimanja spotova, pripremao sam državnu maturu i prijamni za Akademiju, i to po najvećoj vrućini. No, hvala Bogu, uspješno sam položio i maturu i upisao suvremeni ples na Akademiji dramskih umjetnosti gdje sam bio 5. na prijamnom ispitu, tako da je onda moj pravi i zasluženi odmor započeo sredinom srpnja. Bio sam nekoliko dana na Murteru, pa doma u Pakracu napokon, a sada ću uskoro malo do Opatije i krajem kolovoza u Varaždin na Špancirfest. Početkom rujna imam veliki koncert u Šibeniku pa se već spremam i za početak radne jeseni!

Svakim danom imaš sve više obožavateljica. Poželiš li ponekad imati normalno odrastanje, daleko od reflektora?

Evo sad sam već punoljetan, ha ha, a mislim da sam odrastao u normalnu osobu, po prirodi sam inače skroman, tako da me svjetla reflektora nisu nimalo promijenila, čvrsto vjerujem u to. Imam sjajne roditelje koji su mi najveća podrška, a menadžer mi je okupio najbolji tim koji funkcionira kao velika obitelj, tako da nikada nisam imao neke pritiske ili osjećaj da me netko iskorištava. Život na sceni, u ritmu glazbe i plesa, moj je odabir i moj život u kojem uživam. Kada nešto nije nametnuto, nego dođe prirodno, onda je to pravi užitak! Tako da imam najljepše uspomene i na svoje djetinjstvo i odrastanje, a otkad znam za sebe - uživam na pozornici i tu dajem sve od sebe!

Jesi li kao dječak maštao o tome da izrasteš u zgodnog mladića za kojim će djevojke luditi?

Ha ha, ja sam kao mali bio pravi vrtirep duže kose, bavio se kick boxingom, nogometom, usporedno i plesom, naravno, ali nisam maštao o tome da postanem zvijezda za kojom će luditi djevojke... Nakon Supertalenta i prvog spota Atom, koji do danas ima gotovo 4 milijuna pregleda, već sam kao klinac osjetio da mi se cure sve više javljaju, pa tako i danas, a to mi je uvijek drago - volim svoje obožavateljice i zahvalan sam im na velikoj podršci!



Što najprije primijetiš kod djevojke?

Oči, kosu, ali i stav... Kroz početno upoznavanje osjetim i energiju, je li ona pozitivna ili ne. Ali naravno da prvo uočim ljepotu, nešto što me posebno privuče, a to su najčešće oči, osmijeh, lijepa kosa... Kemija, da to je kemija, kao što kaže moja pjesma Atom, ha ha.

Galebariš li na plažama?

Ljeto je stvoreno za romantiku, ljubav, a ljetne ljubavi su posebne... Obožavam ljeto, vruće ljetne noći uz ples, a zavesti lijepu i dobru curu i provesti posebne trenutke - nema ljepšeg. Plesno umijeće tu mi zasigurno pomaže, ha ha!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene