Ima i novu pjesmu

Endi napokon predstavio svoj album prvijenac 'Da se mene pita'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove subote mladi pjevač Endi, uz nevjerojatnu podršku prijatelja, kolega, rodbine i fanova predstavio je svoj album prvijenac „Da se mene pita“.

Endiju su osim vjernih fanova podršku iz publike dali Jacques Houdek, vokalni supervizor albuma s kojim ga osim istog managera veže i veliko prijateljstvo, urednik i radijski voditelj Dalibor Petko te Bojan Šalamon-Shalla iz grupe Connect.

Pogledaj i ovo showbuzz Prvi put DJEVOJKE SMIRITE SE Skinuo je majicu

Tajči zapjevala 'Hajde da ludujemo' u duetu s Endijem

Osim iznimnog Endijevog nastupa, ovu nespecifičnu koncertnu promociju albuma obilježila je i vrhunska produkcija zbog koje se kino dvorana u CineStar Arena IMAX-u ovog subotnjeg prijepodneva pretvorila u pravi mali disco, a fanovi su jedva dočekali ustati na noge i zaplesati na svima dobro znane hitove 'Atom', Hajde da ludujemo, Sve je ok! koji na Youtubeu broje višemilijunske preglede, te njegov aktualni singl „Volim ovaj Božić“ čiji je spot na velikom platnu i prikazan na samom kraju promocije.

U sat vremena publika je imala mogućnost prisjetiti se samih početaka Endijeve karijere, ponovo čuti neke od njegovih prvih pjesama i pogledati neke prijašnje, jednako drage spotove, ali uživati i u novim pjesmama s albuma „Da se mene pita“. Za odličan scenski nastup i plesnu koreografiju pobrinuli su se Atomic Dance Factory s kojima Endi uspješno surađuje od samih početaka.

'Presretan sam što se napokon ostvario moj veliki san. Da se mene pitalo prije dvije godine, ne bih niti pomišljao da ću danas u ruci držati svoj album s deset pjesama. Super mi je što ću na ovaj način moći dijeliti svoju glazbu sa svojim fanovima i mislim da će biti oduševljeni jer ih unutar cd-a očekuju mnoga iznenađenja. Moja prva promocija u životu ostat će mi u najljepšem sjećanju. Drago mi je što sam mogao prezentirati svoj rad ispred svojih suradnika i najvjernijih fanova', vidno uzbuđen nakon promocije rekao je Endi

Većinu hitova na albumu 'Da se mene pita' potpisuju Andrea Čubrić, Bojan Šalamon Shalla, Zdeslav Klarić, Robert Krkač te etablirani autor za mlade - Tihomir Preradović - koji je pred desetak godina pobijedio s Dinom Jelusićem na Dječjoj Euroviziji, a na Endijevom debitantskom albumu ponovno je surađivao sa svojim dugogodišnjim glazbenim kolegicama - Ines Prajo i Arijanom Kunštek.

 
Post by ENDI.

Donosimo i popis pjesama s Endijevog albuma prvijenca 'Da se mene pita': 


1. Atom
2. Sve je OK!
3. Reci mi nešto o sebi
4. Hajde da ludujemo
5. Da se mene pita
6. Ljubav u pogrešne ruke
7. Daj je meni
8. Ja
9. Nije fer
10. Volim ovaj Božić

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene