Vrijeme leti

FOTO Eminemova kći odrasla pod povećalom: Ovako izgleda danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eminemova kći jedinica izrasla je u prekrasnu djevojku, a osim dobrog izgleda može se pohvaliti i školskim uspjesima.

Hailie Jade Scott Mathers, poznatija kao Eminemova kći jedinica, izazvala je pažnju svjetske javnosti. Malena Hailie više nije toliko malena, danas je uspješna 19-godišnjakinja i izrasla je u prekrasnu djevojku. Na ljeto 2014. godine maturirala je s pohvalama, a tijekom srednje škole, bila je uključena u rad likovne sekcije, učeničkog vijeća te je za školu igrala i rukomet.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

VIDEO Slavni reper šokirao priznanjem: 'Ja sam gay'

 

Planira upisati psihologiju ili poduzetništvo na sveučilištu u Michiganu. Hailie ne krije zahvalnost svojim roditeljima što su ju oblikovali u osobu kakva danas jest. 'Moji mama i tata uvijek su me poticali da budem onakva kakva jesam i uvijek su mi davali podršku kako bih to postigla', izjavila je Hailie na samom završetku srednje škole.

Ove bi fotografije trebale dolaziti s upozorenjem 'jako vruće'

Hailieini roditelji, Eminem i Kim Mathers, svojevremeno su punili novinske naslove svojim burnim odnosom. Par je bio u vezi od srednje škole, 1996. su dobili Hailie, 1999. su se vjenčali, a već 2001. rastali. Za pet godina par je ponovno uplovio u bračnu luku, a za par mjeseci opet su se i rastali.

Slavni reper o kaosu u svom životu progovarao je kroz pjesme, a neke od najpoznatijih su 'Kim', 'Stan' i pjesma posvećena Hailie - 'Hailie's Song'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene