442734
442734
442734
442734
442734

UBILA GA! Slavnog novinara sjajno 'poklopila' golišava ljepotica

  • , 08.07.2016., 19:00
  • Autor:
  • komentara

Lijepa manekenka i glumica Emily Rataykowski svojom fotografijom i komentarom oduševila sve obožavatelje.

 
 
 
 
Emily Rataykowski (Foto: Gertty)
Emily Rataykowski (Foto: Gertty)

Nakon što se Emily Ratajkowski skinula skroz gola i objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama, izazvala je popriličnu buru komentara i komplimenata. Većinom su to bili pozitivni komentari koji hvale izgled lijepe manekenke, no neki su rekli kako je Emily malo premšrava. I dok bi je neki tako dobro nahranili, neki bi je radije obukli.

 

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Novinar CNN-a Piers Morgan vidio je sliku mlade ljepotice koja je za potrebe snimanja za časopis Bazaar skinula apsolutno sve sa sebe i zatim joj uputio komentar na Twitteru. 'Želiš li da ti kupim nešto odjeće? Izgledaš kao da se smrzavaš.' Na to mu je Emily oštroumno odgovorila 'Hvala, ali ne trebam odjeću toliko jako kao što ti trebaš medije'.

Emily je na svom profilu podijelila i video sa snimanja u kojemu jaše gola i oduševila sve obožavatelje.

 

A video posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se