Predivna žena

NAJLJEPŠA JE NA SVIJETU Emily pozirala potpuno gola!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski oduševila je obožavatelje novim snimanjem. Odradila ga je za prestižni Harpers Bazaar.

Mnogi će reći da se radi o najljepšoj ženi na svijetu. I zaista, senzacionalna Emily Ratajkowski oduzima dah gdje god se pojavi. Status seks simbola potvrdila je snimanjem za Harpers Bazaar, na kojem pozira gola. Divna manekenka jednu od fotografija podijelila je na svom Instagramu te izazvala buru komentara i komplimenata.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Podijelila je i video sa snimanja, na kojem gola jaši konja te sve prisutne ostavlja bez teksta.Inspiracija za snimanje bila je Lady Godiva. Intervju koji je dala također je moćan, a u njemu je progovorila o seksualnosti, feminizmu i raznim trendovima današnjice. No, tko uz ove prizore može uopće čitati?

 

Me as Lady Godiva for @harpersbazaarus Naomi Wolf is someone I grew up admiring. Her ideas in The Beauty Myth and Promiscuities helped me to develop the opinions I carry today. Check out our conversation on feminism, selfies and sexuality. Link in bio.

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene