Ovo nitko nije očekivao

Jutro im nije izgledalo pobjednički! Emil i Matea sve iznenadili svojim postupkom

Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Emil i Mateja (FOTO: PR) - 3 Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamarija Batur) Supertalent Emil i Mateja Supertalent Emil i Mateja Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Emil i Matea, čini se, nisu jutro ostavili za spavanje.

Emil i Matea, umjesto da slave i dobro se naspavaju, od ranog su jutra na probama, a mi smo ih posjetili u plesnom studiju.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Nevjerojatnim talentom kojim izražavaju ljubav prema plesu, ali i jedno prema drugom, Emil i Mateja osvojili su prestižnu titulu petog hrvatskog Supertalenta.

Zbog njihove koreografije gledatelji su za njih glasovali više od 15 tisuća puta.

Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

''Naš trud i rad sigurno, ljubav prema svemu ovome, vjerojatno se to i gledateljima svidjelo. Podržali su nas i, evo, uspjeli smo pomoću njih ostvariti to da osvojimo'', kazali su Emil i Matea koji su srca gledatelja osvojili svojim vještinama, ali i simpatičnošću.

A da bi takvi i ostali, Emil i Mateja odmah su danas nastavili s probama. Za njih odmora nema. U studiju usavršavaju svoje vještine.

Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

''Naš dan izgleda tako da ujutro odlazimo u kazalište Komediju na balet i onda imamo probu kasnije. To recimo traje do 2, odemo na ručak, onda smo ovdje u studiju od 3 do 6 i odlazimo na predstavu navečer. U principu cijeli dan, da!'' kazali su nam pobjednici Supertalenta.

Žele ostati u Hrvatskoj. Svjetska slava, barem za sada ih ne zanima. Kao i kod svakog ljubavnog para, i kod njih ima svađa. Ali one ne utječu na njihov posao. Što su nam još rekli, pogledajte u videoprilogu.

Emil i Mateja (FOTO: Anamarija Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene