Bravo Charles!

Pa svaka mu čast! Charles se isprsio, a Ella pohvalila skupim poklonom za godišnjicu

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce proslavili su nedavno pet godina veze. Ljubav traje i dalje, postali su roditelji malene Balie Dee, a sad je voljenu Charles iznenadio poklonom.

Ella Dvornik i Charles Pearce proslavili su nedavno petu godišnjicu veze. Tijekom zajedničkih godina skupili su puno lijepih iskustava, ali i dobili djevojčicu Balie Dee. Uskoro se planiraju i vjenčati, a da je budući suprug dobro poznaje, dokazuje i dar koji joj je poklonio povodom godišnjice veze.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Baš je bila sretna Ella Dvornik podijelila je snimku s Charlesom dok se prisjećala važne uspomene: ''Ovo mi je najbolji dan...''

"Moj zakašnjeli poklon za godišnjicu baš i nije sretan što me vidi. Možda želi nešto novca", našalila se Ella pokraj fotografije novčanika s monogramima Louisa Vuittona. Radi se o modelu Sarah Wallet, a krase ga oči koje podsjećaju na sovine. Cijena novčanika je oko tisuću dolara, a na službenim stranicama Louis Vuittona trenutno je rasprodan. Pearce dobro zna kako razveseliti svoju djevojku.

 

My late anniversary gift is not happy to see me maybe it wants some money

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene