Između čišćenja

VRATOLOMIJE ELLE DVORNIK 'Neka ti tip vrati štangu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ella Dvornik zna kako oduševiti svoje obožavatelje.

Ella Dvornik oduševila je svoje obožavatelje na Facebooku. U pauzi između ćišćenja Ella je izvela pravu vratolomiju. Spretno je izvela veličanstveni stoj na glavi. Njezin gimnastički potez u sat vremena pregledan je nevjerojatnih 65 000 puta, a i taj broj neprestano raste.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Ella je i sama svjesna koliko je po život opasna njezina vratolomija pa je uz taj video napisala status 'Između čišćenja valja i vrat slomiti'.

Uz oduševljenje mnogih, našla se tu i Danijela Dvornik koja je prokomentirala kćerkin video. ' Bravo ćerće...samo tako! Prej**no! Neka ti tip vrati štangu! Poslat ću mu utjerivače štangi', napisala je Danijela.

Hrvatica s londonskom adresom svim znatiželjnicima otkrila kako je tu vještinu uspješno savladala zahvaljujući knjizi Yoga koju joj je mama poklonila kada je imala svega 8 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene