Omiljena serija

Nakon 9 godina opet zajedno – gdje su danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa iz serije Lude sedamdesete opet na okupu – pohvalili se na Instagramu

Legendarna serija 'Lude sedamdesete' prestala se snimati prije devet godina, no glumci se trude ostati u kontaktu.

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Dječja ljubav Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Ashton Kutcher, Wilmer Valderrama i Danny Masterson, koji su u seriji glumili Kelsa, Feza i Hydena odlučili su napraviti malo druženje, a fanovima su se pohvalili na Instagramu.

 

 

Three woes walk into a bar... #Family

A photo posted by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

 

Početkom ove godine Ashton Kutcher i njegova supruga i članica ekipe sa seta 'Ludih sedamdesetih' postali su roditelji i svaki slobodni trenutak provode sa svojom kćerkicom Wyatt Isabelle. Također, nakon rođenja malene odlučili su ljetos jedno drugome izreći i 'sudbonosno DA'.

Buntovnik Steven, Ericov najbolji prijatelj, odnosno, glumac Danny Masterson, već je tijekom serije započeo uspješnu karijeru kao DJ u kojoj uživa i danas. Masterson je scijentolog, oženjen je suprugom Bijou Phillips s kojom ima kćerkicu Fiannu Francis.

Gdje je danas ostatak glumačke ekipe?

Smiješan i naivan Fez, nakon serije koja ga je proslavila, pojavljivao se u manjim, epizodnim ulogama u drugim serijama, a često je i posuđivao glas u animiranim filmovima. Isto tako, bavi se i glazbom. A njegov je profil na Instagramu pun slatkih fotografija s njegovom djevojkom i slavnom pjevačicom Demi Lovato.

 

 

It must be EXHAUSTING to be that #Confident.. This lil angel created an inspirational & emotional journey.. Then she sprinkled bad ass dust on it! GO GET #ConfidentOniTunes! http://smarturl.it/dlca1 Oh and.. Demi? #Payback hahaha

A photo posted by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene