Loše razdoblje

Danas popularan pjevač, a nekad je bio beskućnik?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U jednom razdoblju života nije imao gdje prespavati...

Mlada pjevačka zvijezda Ed Sheeran svakim je danom sve popularniji, no nije mu u životu uvijek sve bilo bajno. U razdoblju od 2008. do 2010. pjevač je bio 'beskućnik'.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran Kakva vijest! Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

'Bilo je noći kad nisam imao gdje spavati pa bih prespavao ispred Buckinghamske palače i u Central Lineu', rekao je pjevač. Sheeranova pjesma 'Homeless' inspirirana je upravo tim životnim razdobljem.

Ed Sheeran ispunio posljednju želju 15-godišnjoj djevojčici

'Nastupao sam u Londonu već četvrtu godinu za redom, no nisam imao gdje živjeti pa sam počeo dolaziti prijateljima koje sam upoznao. Bio je to zabavan period mog života', otkrio je pjevač u svom dokumentarcu 'Nine Days and Nights of Ed Sheeran'.

'Upoznao sam dosta ljudi koji su mi ispričali svoja šokantna iskustva koja obični 18-godišnjaci ne bi trebali proživljavati u tim godinama. Tada sam i sam bio u lošoj situaciji pa bih se popeo na pozornicu i pitao ima li netko kauč viška. Uglavnom mi je to upalilo', rekao je Sheeran.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene