novi nastavak

Dvostruki Oscarovac John Lasseter režira 'Toy Story 4'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je režirao prva dva od tri nastavka iznimno popularnog animiranog filma "Toy Story", američki redatelj i dvostruki oskarovac John Lasseter dobit će priliku režirati i četvrti nastavak jedne od najuspješnijih franšiza svih vremena.

"Lasseter je kreirao Toy Story i režirao prva dva filma. Sretni smo što se vratio u ovaj projekt," kazao je izvršni direktor Disneyja Bob Iger najavivši kako će film biti napravljen do 2017. Lasseter je zajedno s Andrewom Stantonom napisao priču za treći nastavak kojeg je režirao Lee Unkrich.

Pogledaj i ovo Priča o igračkama 4 (Foto: Profimedia) "priča o igračkama 4" Na kino platna vratili su se junaci omiljenog Pixarovog crtića: Što ovog puta očekuje Woodyja i Buzza?

Meryl Streep i pjeva u novom Disneyevom filmu 'Into the Woods' – Pogledajte cijeli trailer filma!

Kreativni direktor Pixara, kojeg je 2006. kupio Disney, stoji iza blockbustera poput 'U potrazi za Nemom', 'Nedodirljivih', 'Juhu-hu' i hita 'Wall-E', nominiranog za Oscara za najbolji animirani film 2008.

Toy Story je prvi animirani film kojeg je snimio Pixar Animation Studios 1995. godine. Drugi nastavak je snimljen 1999., a treći 2010. Sva tri nastavka su zaradila više od 1.9 milijardi dolara. Posljednji, teći nastavak serijala Priča o igračkama zaradio je na blagajnama kino dvorana više od 920 milijuna dolara, čime je postao komercijalno najuspješniji animirani film svih vremena. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene