443530
443530
443530
443530
443530

Don Damir Stojić i Alan Hržica u Splitu: 'Ima Boga na Ultri!'

Alan Hržica i don Damir Stojić posjetili su Split povodom Ultre. S mladim volonterima pjevali su i zabavljali se na ulici.

 
 
 
 
Don Damir Stojić i Alan Hržica (Screenshot: Video)
Don Damir Stojić i Alan Hržica (Screenshot: Video)

Molitvena zajednica Srce Isusovo okupila se u Splitu te se odlučila prirediti vlastitu zabavu na ulicama grada. Kako bi dokazali da na Ultri nema mjesta samo nemoral, udružili su se i zapjevali, a sve su objavili i na Facebooku. Ogranku Ultre pridružio se i svećenik i kapelan, don Damir Stojić, u društvu Alana Hržice.

Poznat po brojnim bizarnim izjavama, ovog puta je izjavio da ima Boga na Ultri te se pridružio mladima na ulicama Splita, u pjesmi i upućivanju onih koji to žele da odu u crkvu na organizirane ispovijedi.

Da podsjetimo, splitsko-makarska nadbiskupija nedavno je objavila da će prilikom održavanja Ultre otvoriti vrata svojih crkava za molitvu i sakrament pomirenja.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se