Style

Pogled koji obara - cure su poludjele za njim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkako je jučer objavila novi spot za pjesmu 'Style', Taylor Swift zatrpana je pitanjima fanova o ljepotanu koji uz nju glumi.

Talyor Swift jučer je objavila spot za pjesmu 'Style' koju je posvetila, a kom drugom do svom bivšem dečku Harryju Stylesu.

Pogledaj i ovo showbuzz William Levy otvoreno 'Ljubavnik' J.Lo: Teško je to, mislio sam - dovraga što se to događa!?

VIDEO 13. joj nije nesretan broj - Objavila video u inat bivšem!

To što je on njezin bivši i što je pjesma o njemu palo je u drugi plan, a sve zbog ljepotana koji se uz nju pojavljuje u spotu.

Njegovo ime je Dominic Sherwood. Za prijatelje Dom. 

Dom je najpoznatiji po svojoj ulozi vampira u filmu 'Vampirska akademija'. Uskoro će se pojaviti i u novom horor filmu 'The Others'.

 

A photo posted by Dom Sherwood (@domsherwood) on

Dom je bio zaljubljen u Taylor Swift davno prije nego je izabran za ulogu u spotu. 'Jednom sam upoznao Taylor i kod nje nema ničega što mi se ne sviđa'. Rekao je jednom prilikom.

VIDEO Objavljena snimka iz prošlosti – već je tada znala?!

'Ona je lijepa, talentirana, vrijedna i vrlo je jednostavna i prizemna. A to jesam li zaljubljen u nju znam samo ja, a vi možete nagađati'. Dodao je.

 

A photo posted by Dom Sherwood (@domsherwood) on

Dom ima heterochromiju, točnije, ima različitu boju očiju. Iako je ove vrlo rijetka pojava, on nije jedina zvijezda s različitom bojom očiju, tu su još Mila Kunis, Josh henderson, David Bowie i drugi.

Osim što se bavi glumom bavi se i glazbom. Piše tekstove i glazbu, ali ni jednu svoju pjesmu još nije snimio. Obično piše pjesme kada je jako tužan, ili pak jako sretan.

Čini se kako je pojavljivanje u spotu Taylor Swift njegovoj karijeri dalo novi zamah. Tražen je na sve strane. Moguće da ćemo ga uskoro čuti i kako pjeva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene