Feriha bježi s Emirom

Ljubavni par zajedno bježi, svi ostali zbunjeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korak koji je poduzeo Emir, ne želeći biti samo promatrač onoga što se događa, nameće Ferihi neočekivanu mogućnost izbora. Evo novih detalja o popularnoj seriji 'Djevojka imenom Feriha'.

Sadržaj Djevojka imenom Feiha: 

Pogledaj i ovo Deniz Baysal (Foto: Instagram) Čuju se svadbena zvona Zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" udaje se u rujnu: Tko je sretnik koji je osvojio ovu slatkicu?

Feriha bježi s Emirom, a okolina je zbunjena. Velika vijest ne predstavlja golem šok samo za Rizu nego i za Ajsun i Unala. Dok ljubavni par odlazi u planinsku kuću daleko od svega, Mehmetu nije lako prihvatiti činjenicu da je Feriha svojevoljno otišla. Riza se žali jer vjeruje da je Emir prisilio njegovu kćer na odlazak.

>> Glumica Hazal Haya izgleda bolje no ikad, ali iza nje su teški dani!

Dok Emir i Feriha doživljavaju produbljivanje odnosa bez saznanja o događajima u Istanbulu, komplicira se situacija među njihovim obiteljima. S druge strane Gulsum i Koraj, koji su u tešku stanju nakon nestanka Ferihe i Emira, kao i njihovi prijatelji, počinju se miješati. Hande, koja se nastoji boriti s boli koju trpi, odlučuje saznati pozadinu braka Koraja i Gulsum.

Zbog zanimanja policije i medija značenje Emirova i Ferihina bijega raste, Riza je zaprepašten Mehmetovim priznanjem. Emir i Feriha, daleko od kaosa koji proživljavaju njihove obitelji, razmišljaju o svojim prošlim susretima i snovima o budućnosti te se približavaju noći koja će za njih ostati nezaboravna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene