NEUKUSNO

IZAZVAO BIJES MNOGIH Je li bi i vas ovo uvrijedilo?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dj Chris O'Tolle nije ni slutio da će njegov potez izazvati kaos na društvenim mrežama.

Šaliti se i izrugivati na račun nečije nevolje i nesreće nikad nije bilo uredu. No, upravo to je učinio DJ koji je s turistima partijao na brodu na Mallorci. Našalio se na račun miljuna Sirijaca koji su morali napustiti svoje domove zbog rata.

Dok su mladi plesali u ritmu elektronske glazbe, DJ-a Chris O'Toole ih je zamolio za trenutak tišine kako bi pustio nacionalnu himnu Sirije. I sve bi bilo u redu da nije pustio pjesmu 'Runaway' švedskog elektronskog dvojca Galantisa, a tursiti su nesmetano dalje nastavili plesati.

Video je ubrzo završio na Facebooku i izazvao bijes mnogih. Ubrzo je uklonjen, ali ga je netko postavio na Twitter gdje su ljudi bili jednako zgroženi ovim sramotnim postupkom.

O cijelom slučaju oglasio se i DJ. 'Stvari koje radim u svom poslu  riskantne su u većini slučajeva. Šale koje izvodim najčešće su dobro prihvaćene budući da moja publika ima sličan smisao humor kao i ja. Ovaj tjedan je jedna moja šala postala viralna i ja se ispričavam ako je nekoga uvrijedila. Imam puno razumijevanja i empatije za situaciju u Siriji pa razumijem da je nekoga mogla uvrijediti', napisao je na svom profilu Chris O'Tolle.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene