Reagirao i sam bend

'Zbog ovoga se sve isplati' Autistični dječak RASPLAKAO svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa iz Coldplaya podijelila je video dječaka koji plače na njihovom koncertu. Na koncert su ga doveli mama i tata, jer je Coldplay njegov omiljeni bend.

Ako vam ništa nije u posljednje vrijeme izmamilo suze na lice, ovaj video to će garantirano učiniti. Naime, prikazuje autističnog dječaka i njegovog oca na koncertu njihovog omiljenog benda. Tata i sin posjetili su svirku Coldplaya, a videom s koncerta pomeli su internet.

Pogledaj i ovo Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Kad naraste! Kći Gwyneth Paltrow mogla bi jednog dana osvajati najpoželjnije holivudske frajere kao mama

Toliko, da je na nju reagirao čak i sam Coldplay. Luis Vazques poveo je obitelj na koncert, i snimao svog sina, koji se od sreće i ganuća rasplakao. Sva lepeza emocija vidjela se na licu dječaka, koji je slušao 'Fix You' i ridao. Ubrzo je na dječakovu reakciju emotivno reagirao i tata, koji je zagrlio dječaka i pjevao mu. Luis je potom video objavio, poručivši da su on i supruga odlučili ovo podijeliti sa cijelim svijetom.

Otad milijuni ljudi putem društvenih mreža dijele i gledaju ovaj video. Predivni video došao je do slavnog benda, pa su video podijelili na svojoj službenoj stranici, a poslali su i poruku tati i sinu. 'Zbog ovakvih stvari - sve se isplati', napisali su dečki i pozdravili Luisa te njegovog predivnog dječaka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene