Twitter-svađa

Pokrenuo kampanju 'Pomozimo joj da si kupi stražnjicu!' pa dobio odgovor: 'I tebi veći penis!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovako to izgleda kad se slavne osobe krenu svađati putem društvenih mreža...

Poznato je da se žene znaju često posvađati, nekad oko bitnih, ali često i oko nebitnih stvari. Svađe se događaju i slavnim osobama, a ponekad i muškarci postanu dijelom ženskih svađa. Barem je tako u slučaju svađe pjevačica Katy Perry i Taylor Swift.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Za njihovu svađu javnost je saznala preko novog albuma Taylor Swift '1989' na kojem je pjesmu 'Bad Blood' posvetila lažnoj prijateljici. Ubrzo se saznalo da se radi ni manje, ni više nego o Katy Perry.

Lorde o Taylor Swift: 'Sretna sam što je imam u svojem životu'

A sada je to potvrdio i Katyn dečko Diplo, koji je Taylor 'spustio' putem statusa na Twitteru. On je počeo promovirati kampanju kojom se traži kupnja stražnjice za slavnu pjevačicu te se nada da će skupiti 3500 dolara.

No u Taylorinu obranu stala je druga slavna prijateljica - pjevačica Lorde. Ona je Diplou odgovorila: 'Trebali bismo nešto napraviti i s tim tvojim malenim penisom, kad smo već kod kampanja.' Ups...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene