Trud se isplati

Estetika koja oduzima dah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dijana Viljevac već je dobro poznata domaća dizajnerica, a njezine modele rado nose i brojne poznate osobe.

Diana Viljevac predstavila je video koji svojom estetikom oduzima dah. Upravo u ovaj video satkana je vizija njenog rada, emocija i sve što stvara na potpuno jedinstven način. Dobrodošli u svijet Diane Viljevac u kojem kreativnosti i mašta nikada ne prestaju. - ukratko bi se opisala ova modna priča.

Pogledaj i ovo Nova kolekcija Diane Viljevac - 6 moderno i avangardno Nova kolekcija Diane Viljevac inspirirana je znatiželjom žena koje i klasične komade nose na svoj način!

Dizajnerica je željela unijeti u vaše domove i urede emociju s kojom stvara, i uvodi vas u svoj svijet u kojem caruje modna čarolija. Cilj je bio da osjetite kako je nositi njezine haljine koje su i nježne i romantične. Samo za ovu prigodu dizajnerica predstavlja kolekciju o 6 haljina, jer haljina je od samog početka njenog rada uvijek bila njena vječna inspiracija. Materijal koji obilježava ove izrazito ženstvene haljine ali i sam dizajn je čipka u raznim bojama.

„Uvijek smo se trudili napraviti nešto drugačije i ići u korak sa svjetskim trendovima pa samo tako i napravili intro video koji na jedinstven način dočarava moj rad i estetiku. Ovo je moj svijet u kojem nastaju haljine i u kojeg ste svi pozvani“, izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

Diana Viljevac // web launch collection November 2015 from Jato on Vimeo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene