napokon naučila

Teen zvijezda danas je drugačija: 'Mrzila sam svoje obline'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada odrastaš pred očima javnosti, nije uvijek lako prihvatiti svoje tijelo. Posebno kada velik broj ljudi prepoznaje tvoje lice i zna sve o tebi.

Nekadašnja Disneyeva zvijezda Demi Lovato danas je jedna od uspješnih mladih glazbenica, a trebale su joj godine da u potpunosti prihvati svoje tijelo – danas je ona uzor mnogim mladim djevojkama koje se ne uklapaju u kalup mršavih modela i teen zvjezdica.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki intervju Prošla je pakao zbog droge i alkohola, a sada je progovorila o svom predoziranju: 'Morala sam umrijeti da bih se probudila'

Slavne osobe koje su slava i medijska pozornost dovele do ruba ludila

22-godišnja pjevačica na Instagramu objavljuje svoje fotografije i naglašava obline koje je dugo skrivala. Otkrila je i kako joj je puno pomogao 38-godišnji dečko Wilmer Valderrama koji je proslavio u TV seriji 'Lude 70-e'. 'Nauči voljeti svoje obline! Nekad sam ih mrzila... no meni netko poseban naučio me kako voljeti svoje tijelo', poručila je Demi koja je bolovala od bulimije i depresije, no ti dani su na sreću iza nje.

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi nikada nije skrivala svoju borbu, a zato je danas njezina masa obožavatelja sve već ai veća. Pokazala im je svoje nesavršenosti i zato je fanovi još više vole. Nedavno je izbacila i hit s pjevačem Olly Mursom a njihova pjesma 'Up' i dalje je jedna od omiljenih na radijskim postajama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene