Čovjek je urnebes!

UBIO KOMENTAROM! Gobac u svom stilu prokomentirao Lanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Davor Gobac prokomentirao je Lanu Jurčević u svom osebujnom stilu.

Osebujnog Davora Gopca u sinoćnoj emisiji utjelovila je sjajna Lana Jurčević. Pjevačica se potpuno uživila u lik frontmena Psihomodo popa i pokazala svoju rokersku stranu. Pjesmom "Ja volim samo sebe" Lana je izazvala pravi delirij u publici, a viđenim je bio zadovoljan i sam Davor Gobac.

Pogledaj i ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 ''bratko, gori sve!'' Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

"Zgodan momak je taj Gobac, baš seksi. Meni se sviđa kad se baca po podu, kad ono glumi kao da.. znaš ono... Baš je seksi. Inače ozbiljno govoreći ovo je možda i najbolje odglumljena uloga Psihomodo popa. Sviđa mi se! Bravo mlada damo", prokomentirao je Gobac u svom stilu.

Osim legendarnog Gobca, Lana je osvojila i članove žirija. „Znači fizički je bilo fenomenalno. Glasovno je bilo vrlo blizu fenomenalnog!“, rekao je Navojec. Tomo, kojeg veže dugogodišnja suradnja s Gobcem, istaknuo je da je pogodila bit nastupa: „Pogodila si njegovu atmosferu, energiju i veselost koju on ima, što je najvažnije.“ Ivan Zak je komentirao: „Vidim da je Lana roker u duši jer ovo se ne može glumit. To imaš, nosiš u sebi, imaš urođeno i onda se rasplamsa ovdje u showu i vidiš zapravo pravo lice!“.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene