456850
456850
456850
456850
456850

RAZOTKRILA GA "Ljubav s Barbarom Tomislavova je taktika. Ona je jako naivna"

  • , 12.11.2016., 21:49
  • Autor:
  • komentara

Bivša farmerica ne žali ni za čime, a otkriva i je li njen brak doista zapao u krizu tijekom showa.

 
 
 
 
Daniela Antunović (FOTO: Dnevnik.hr)
Daniela Antunović (FOTO: Dnevnik.hr)

Nakon ovotjednog dvoboja Farmu je napustila Daniela Antunović. Iako je još prije desetak dana saznala da joj je majka bolesna, Daniela je odlučila i dalje ostati na Farmi, a zbog svoje odluke ne žali ni malo.

"Napustila sam Farmu kad sam trebala i to je bila moja odluka iza koje stojim", kazala je odlučno bivša farmerica.

Daniela Antunović (FOTO: Dnevnik.hr)

Posljednjih dana Daniela je često bila na meti ostalih farmera koji su joj spočitavali da nije dobra majka. Jedna od njih je i Ankica koja smatra da Daniela ne pokazuje osjećaje prema svojoj djeci, da nema majčinski instinkt i da zbog toga djecu niti ne zaslužuje. Teške riječi pogodile su Danielu. "To sve govore ljudi koji nemaju djecu. Ja znam kakva sam majka. Volim svog muža i djecu", govori trgovkinja koja je tijekom svog boravka na Farmi progovorila i o krizama u 12-godišnjem braku.

Daniela Antunović (FOTO: Dnevnik.hr)

Upitana je li joj se dogodila kriza i na Farmi Daniela je odgovorila da nije. "Svaki brak ima krizu, to je normalna stvar. Sa svima sam se zbližila, ali nikakvu vezu nisam imala ni sa kime. Niti sam se ljubila niti sam bila s nekime u krevetu", pravda se Daniela.

Bivša farmerica nije mogla da ne prokomentira i farmerski ljubavni par Barbaru i Tomislava.
"Tomislav je super dečko, ali njegova ljubav s Barbarom je jedna velika taktika. Sve je to show, a Barbara je u cijeloj priči ispala jako naivna", smatra Daniela.

Farma (FOTO: PR)

Od bivših farmera u najboljim odnosima ostala je s Darkom, a kao pobjednika Farme vidi Damira. "Imao je par dana da razmisli o svemu i sad ima svoju taktiku. Vidjet ćete", zaključuje Daniela koja je u dvoboju za svog suparnika uzela Damira. Damir je odabrao dvoboj snage, guranje kola i pobijedivši Danielu postao novi Gazda farme. Za Gospodu je postavio Kristijana i Josipu. „Damira sam odabrala zato što smo se zbližili i postao mi je dobar prijatelj. Mislim da će biti dobar Gazda.“ rekla je Daniela napustivši najpoznatije imanje u Hrvatskoj. „Hoću se zahvaliti svakome. Imali smo teške dane, imali smo super dane, proživjeli smo sve skupa. Nemam riječi. E sad stanite tude“, rekla je Daniela ponavljajući svoju omiljenu poštapalicu uz smijeh.

Daniela Antunović (FOTO: Dnevnik.hr)

Za ostvarenje želja u mini dvoboju borili su se Barbara i Kristijan, a zadatak je bio u što kraćem vremenu skinuti gornji sloj svoje odjeće te na sebe ispravno obući s hrpe što više dijelova nošnji. Cilj je bio pogoditi redoslijed odjevnih predmeta i odjenuti se u što kraćem vremenu. Pobjednica mini dvoboja bila je Barbara koja je za nagradu osvojila pismo obitelji. „Kad sam pročitala pismo najviše me pogodilo to što sam se sjetila sestre koja mi jako nedostaje pogotovo u ovim trenucima. I nedostaje mi cijela obitelj. Ovo je najduže vrijeme kada nismo zajedno.“ kazala je zaručena Barbara sa suzom u oku i dodala: „Danas je definitivno poseban dan za mene. Krenulo me od jutra i zato mi je najteže to što ne mogu podijeliti s njima. Ja sam jako sretna, iako moje suze govore drugačije, ali to su suze radosnice.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se