Pogledajte i vi

Dani'el ima novi spot 'Sensitive Boy' - Njegovo prase pokupilo simpatije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije godinu dana, Dani’el aka Danijel Majcen predstavio se s debut albumom “The Book” izdavača Conzoom Records, Njemačka te sa svojim singlovima “Safe” i "It’s Time” ostvario mnogobrojne uspjehe u Europi.

Uz pozitivne kritike, album 'The Book' je bio 13 tjedana na Europskoj alternativnoj ljestvici, nekoliko tjedana na Deezerovoj ljestvici te je ujedno pohvaljen od regionalnog Rolling Stone magazina - zato je Dani'el aka Danijel Majcen zaslužio pažnju.

Pogledaj i ovo Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 3 Novi trend Tko je život usporio selidbom iz metropole: ''Dosta je stresa u Zagrebu, priroda me jednostavno vukla''

The Orange Strips prije RockOff festivala: 'Mi nismo opterećeni pravilima'

U kolaboraciji s drugim umjetnicima, Dani’el je u travnju ove godine izdao i remiksirani debut album The Book: Revision. Album je prodan u cca 15.000 primjeraka u digitalnim prodavaonicama.

Sada, Dani’el nam predstavlja drugi album iz serije The Book s četiri nove pjesme nazvan “The Book Pt. II: Redemption” te prvim singlom iz istoimenog albuma “Sensitive Boy”. Album izlazi 10. studenog ove godine.

'Ovo je konceptualni album i pjesme su o emancipaciji. Otišao sam korak dalje što se tiče glazbe te osim synthova, počeo sam upotrebljavati i žive instrumente, poput gitare i stringsa', kaže Dani’el.

Prvi single ‘Sensitive Boy’ dobio je i svoj video uradak inspiriran novim trendom hipstera u Brooklynu, San Franciscu i Portlandu gdje muškarci uljepšavaju svoje brade cvijećem. Dani’el u spotu ima još jednog glumca a to je njegov kućni ljubimac Kosher, malo prase.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene