'Moj Božić'

VIDEO ''Kada ljubav stisne zube' kupila me na prvu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz božićni koncert, Damir Kedžo ovih dana promovira i novi single s kojim će se publici predstaviti na Zagrebačkom festivalu 2015. Radi se o pjesmi „Kada ljubav stisne zube“ koju potpisuje Ante Pecotić, dok je aranžman napravio Predrag Martinjak Peggy.

Damir Kedžo, jedan od najkvalitetnijih muških vokala hrvatske glazbene scene, dobitnik nagrade za najbolju interpretaciju na ovogodišnjem Splitskom festivalu te dobitnik Nagrade hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina – opereta/mjuzikl koju je zaslužio igrajući ulogu biskupa Hudija u mjuziklu “Crna kuća”, za kraj izuzetno uspješne 2014. pripremio je pravu glazbenu poslasticu.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Maja Šuput u zagrljaju je mladog Damira Kedže u mjuziklu Footloose

Kedžin koncert u HKD Sušak pod nazivom „Moj Božić“, na kojem će izvesti božićne pjesme koje su na njega ostavile poseban utisak, rasprodan je u rekordnom roku. Iz tog razloga koncertu na kojem će kao posebni gosti na pozornicu doći i Marko Tolja te Pjevački zbor mladih “Josip Kaplan” dodan je i dodatan termin. U Kedžinom božićnom koncertu publika će tako moći uživati 21. prosinca u 17:30 te u 20:00 sati.

'Kada ljubav stisne zube kupila me na prvu. Ima iznimno jaku emociju. A stih ''Kada ljubav stisne zube, srcu postane svejedno tko je kriv.'' potpuno me oborio s nogu. Hvala Anti Pecotiću i čitavom timu na povjerenju. Jedva čekam izvesti pjesmu uživo', rekao je Damir Kedžo te dodao: 'Presretan sam odazivom publike. Hvala svima koji su kupili karte i omogućili da božićni koncert bude gotovo rasprodan 7 dana unaprijed. Ovaj koncert je točka na i za mene iznimno uspješne godine. Potvrda pravog puta na kojem sam već skoro 10 godina'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene