Kedžo na pripremama

'Čekao sam ovakvu pjesmu godinama'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U nizu mini intervjua na red je stigao i pjevač Damir Kedžo. I njega ćemo uskoro gledati na Zagrebačkom festivalu.

1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Pogledaj i ovo Damir Kedžo - 3 Hrabro svjedočio Damir Kedžo progovorio o problemima s mentalnim zdravljem i tabu temi koje se mnogi srame: "Bilo me strah zbog toga što..."

Nastupiti ću s pjesmom "Kada ljubav stisne zube" autora Ante Pecotića. Čekao sam ovakvu pjesmu godinama i presretan sam sto mi je došla u ruke. Pripreme teku odlično. Pjevam ju svaki dan kako bi se u potpunosti privikao na nju jer je pjevački dosta zahtjevna.

Mario Huljev priprema se za Zagrebački festival - ni bolest ga neće spriječiti!

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

 

Jako puno. Sama povijest festivala je iznimna i impresivna. A o sastavu izvođača ove godine da ne pričam. Nakon nastupa na retrospektivi festivala 2013. godine. Poželio sam i sam biti dio toga sa svojom pjesmom. Veseli me sto nije moralo puno proći.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Jako. To je zapravo i smisao festivala. Da pjesmama pruzi platformu za daljni zivot. Drago mi je da Festivalu to i uspjeva.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

2015. će za mene biti iznimno radna. U planu su 2 mjuzikla, 3 nove pjesme. Veći koncert u Rijeci na kojem ću izvesti presjek svog dosadašnjeg rada. I jedno pjevačko natjecanje u Estoniji.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene