'Showbuzz ❤'!

Damir Kedžo ima novi hit - Poslušajte 'Kartu krive boje'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugo smo čekali, a sada smo napokon i dočekali! Poslušajte novi singl Damira Kedže nakon 4 godine - Karta krive boje! upravo zbog ovog hita, Damir je zaslužio svoje mjesto u našoj rubrici 'Showbuzz ❤' srijedom!

'Mislim da je dovoljno prošlo vremena od mog posljednjeg singla te da je pravi trenutak da ponovno nešto kvalitetno ponudim domaćoj publici. Posljednjih pet godina sam dosta radio na sebi, vokalnom usavršavanju, a i jednostavno sam čekao da sazrije trenutak i dogodi se pjesma koja će zadovoljavati sve moje kriterije ', ovim riječima mladi perspektivni glazbenik Damir Kedžo uvodi nas u priču o svom nadolazećem singlu koji će pod imenom 'Karta krive boje'

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

PREMIJERNO poslušajte njegov novi singl samo na Dnevnik.hr-u.

Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak - Peggy, osoba koja u posljednje vrijeme bilježi nisku hitova među kojima se najviše istaknula njegova suradnja s Massimom.

>> Damir Kedžo na Dnevnik.hr-u o novom singlu 'Karta krive boje'

'S Peggyjem sam prije pet godina radio na svom prvom studijskom albumu gdje je potpisao kompletno aranžmane i produkciju, a ovog puta sudjeluje i kao autor glazbe i teksta. Radi se o ljubavnoj baladi s naglašenom modernom i mogli bi reći 'napucanom' produkcijom, pjesmi u kojoj me autor vokalno nije štedio što mi je predstavljalo dodatni izazov. Nadam se da sam ispunio njegova očekivanja davši svoj maksimum budući smo na samoj skladbi s manjim prekidima radili puna dva mjeseca. Znam da krećem ponovno iznova i spreman sam na sve izazove koje ovaj posao može priuštiti mladom pjevaču. Pjevanje je jedino što radim u životu i koje me istovremeno čini kompletnom osobom.' zaključuje Damir.

Fokus javnosti Damir je u proteklih godinu dana skrenuo na sebe maestralnim izvedbama obrada recentnih hit naslova koji se mogu poslušati na njegovom službenom Youtube channelu.

U međuvremenu je, osim pobjede na internacionalnom festivalu u Bjelorusiji, sudjelovao u popularnom domaćem mjuziklu 'Crna kuća' , početkom rujna održao je svoj prvi veliki koncert pred prepunom Trsatskom gradinom u Rijeci, a prije tri tjedna se uspješno predstavio i splitskoj publici gdje je u sklopu 9. Runjićevih večeri izveo skladbe 'Lučija' i 'Budi tu'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene