Evo zašto!

'Da sam oblak': Narin i Serdar sretni su kao nikad prije, sve dok sudbina ne upetlja svoje prste

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neobična ljubavna priča o žrtvi i nesreći nježne djevojke Narin i čovjeku čija ludost nema granica osvojili su srca brojnih gledatelja!

Glumačka krema Turske u seriji 'Da sam oblak' dirljivom je pričom privukla mnoštvo gledatelja pred male ekrane. Sutra, u posljednjoj epizodi serije, veza glavne junakinje, plahe Narin, i šarmantnog doktora Serdara još je uvijek na kušnji.

>> Šokantno vjenčanje koje će sve promijeniti!

Ipak, njihova ljubav je jača od svega. Zaključe kako više ne mogu živjeti jedno bez drugoga te se odluče na brzo vjenčanje. Svadbeno slavlje je čarobno, a Narin i Serdar su sretni kao nikad prije. Njihova sreća je iz dana u dan sve veća. No sudbina ipak ima druge planove. Događaj koji će šokirati vidjet ćemo u velikom finalu serije sutra u 20.45 sati na Novoj TV.

Pogledaj i ovo showbuzz Da sam oblak Evo što vas očekuje u PRVOJ epizodi!

Ova neobična ljubavna priča o žrtvi i nesreći nježne djevojke Narin i čovjeku čija ludost nema granica zasigurno ne bi mogla biti ovako snažno i slikovito prikazana bez vrhunskih glumačkih imena Turske. Glavne likove u seriji maestralno su odglumili Engin Akyurek (Mustafa), Melisa Sozen (Narin) i Engin Altan Düzyatan (Serdar).

Cijela serija 'Da sam oblak' dostupna je na OYO.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene