Fotke sa snimanja

D`Knock i Wolf snimili spot za pjesmu ‘Ti nisi ta’ sa zgodnim manekenkama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati radijski i televizijski voditelj Ivan Vukušić i renomirani glazbeni producent Darko Juranović 'D`Knock', snimili su spot za pjesmu 'Ti nisi ta'.

Redateljsku ali i snimateljsku palicu prihvatio Jakša Jukica, koji je odradio vrhunski posao, baš kao i izvrsna plesačica Morana Gatolin te atraktivni Midikennovi modeli Josipa Harmicar i Andrea Barešić. Za make up je bila zadužena Kristina Hošnjak, a fotografije sa snimanja napravio je Mario Poje.

Pogledaj i ovo Darko Juranović D\'Knock i Jelena Juranović Jay (Foto: IN Magazin) Ispričali su nam detalje D' Knock & Jay pjesmom slave prvu godišnjicu braka, a Darko Juranović drastično promijenio imidž!

>> Mejaši snimili spot za pjesmu 'Bolji nego ikada' - Zadarska manekenka Antonela Bačić u glavnoj ulozi

'S obzirom da niz godina surađujemo s Hamedom i Sayonom Bangourom, Darko i ja smo se odlučili angažirati Midikennove ljepotice Josipu i Andreu, koje su se savršeno uklopile u naš spot. A što se tiče Morane, osim što predivno izgleda, fenomenalna je plesačica', kaže Ivan Vukušić, koji je rekao i par riječi o pjesmi.Na spotu se pojavljuje i poznati hrvatski hip hop producent Matko Šašek "Koolade", koji inače gostuje na pjesmi sa svojom talk box izvedbom. Cijeli spot je rađen u ko-produkciji s agencijom 5 Group.

'Singl "Ti nisi ta" će pravu promociju doživjeti izlaskom spota, te će na radio stanice biti pušteno više različitih verzija pjesme. Iskreno, tri subote su Darku i meni trebale kako bi napisali, snimili i isproducirali pjesmu... radili smo za naš gušt, ono što istinski volimo', zaključio je Ivan Vukušić.

U našoj galeriji pogledajte što vas čejka u spotu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene