MA NEMOGUĆE

TISUĆE EURA MJESEČNO Cristiano Ronaldo ovisan o botoxu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mislili smo da je prirodno lijep, a onda je slavni nogometaš iznenadio svojom fotografijom.

Čini se kako slavni nogometaš pod svaku cijenu želi zadržati svoj mladolik izgled. Kako bi uspio u svom naumu, Cristiano Ronaldo se navodno cijelo vrijeme podvrgava raznim kozmetičkim zahvatima, među kojima i botoxu. Dokaz tome je i njegova fotografija iz salona za uljepšavanje u kojem je Ronaldo, baš poput slavnih ljepotica, okinuo jedan selfie.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Sretan i zadovoljan sakrio se ispod maskice za lice, a da ne znamo da je to on, ne bismo nikad ni pogodili. Jer, tko mi pomislio da portugalski Casanova pokušava popraviti svoj fizički izgled.

 

 

Feeling better

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Priču oko njegovih tretmana objavio je i španjolski tabloid Vip koji je napisao kako Ronaldo navodno na pomlađivanje lica troši tisuće eura mjesečno. Nema sumnje, Ronaldo je zbog svojih tretmana sretan i ponosan jer tko bi uostalom postavio čak sedam sretnih emotikona,  a nalazi se u salonu za uljepšavanje.

 

V D

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo zbilja ne prestaje iznenađivati svojim fotografijama. Nedavno je šokirao svojom nepromišljenošću milijune vjernika. Objavio je fotku na kojoj ležerno drži nogu, ni manje ni više, nego na kipu Bude.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene