Uhićen

Drama u avionu: 'Ubit ću vas sve! Vi ste moji sluge'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađi brat Paris Hilton izazvao je pravu dramu u avionu, a na kraju je samo dodao da će njegov tatica sve to platiti.

Conrad Hilton, mlađi brat bogate nasljednice Paris Hilton, uhićen je u Los Angelesu nakon što je izazvao pravu dramu u avionu. Mnogi očevici navode da je 20-godišnjak bio bezobrazan prema zaposlenicima te da je vikao i prijetio svima oko sebe.

Pogledaj i ovo Paris Hilton - 5 bez trunke šminke Paris Hilton snimljena je u trgovačkom centru u ležernoj odjeći, a ovakvo njezino izdanje još nismo nikada vidjeli

Neko vrijeme se primirila, no sada se vratila - i ima što pokazati!

'Sve ću vas jeb**no ubiti', 'Rasparat ću vas', 'Postat ću vlasnik svih onih koji su sada u avionu, vi ste svi moji sluge', vikao je Conrad.

Očevici kažu da je u jednom trenutku počeo nasilno udarati po zaštitnoj pregradi samo 10 cm od stjuardese. Također, mnogi su rekli da su osjetili miris trave iz toaleta u avionu. Mnogi su se uzrujali i djeca su počela plakati.

U jednom je trenutku mladi Hilton zaspao te je kapetan naredio članovima posade da ga zavežu za sjedalo lisicama.

'Mogao bih srediti da vas sve otpuste u roku pet minuta. Znam vašeg šefa. Moj otac će sve ovo srediti. Već je to učinio prije', rekao je Conrad kada ej zgrabio stjuardesu za majicu, a sve je prepričao jedan od očevidaca.

No, mladi nasljednik ima rješenje za sve. Navodno je za njegovo ponašanje kriva tableta za spavanje koju je popio prije leta, a cijelu priču podupire i njegov odvjetnik Robert Shapiro

Izvor blizak obitelji kaže da se Conrad odmah nakon ovog incidenta prijavio na program odvikavanja u trajanju od trideset dana. Morao je predati putovnicu kako ne bi napuštao Kaliforniju te platiti jamčevinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene