447177
447177
447177
447177
447177

Neobična olimpijska priča: Napustila manekenstvo zbog sporta

  • , 20.08.2016., 10:17
  • Autor:
  • komentara

Colleen Quigley odustala je od manekenske karijere i okrenula se samo sportu.

 
 
 
 
Colleen Quigley (Foto: Getty)
Colleen Quigley (Foto: Getty)

Colleen Quigley nije prošla nezamijećeno na Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru. Amerikanka je oborila osobni rekord u trčanju u kategoriji 3000m zapreke te osvojila osmo mjesto. No, još jedan razlog zašto svi pričaju njoj je njezina ljepota.

 

 

Naime, Colleen je prije nego što se odlučila baviti trčanjem gradila manekensku karijeru. 23-godišnja ljepotica sa samo trinaest godina pozirala je za prestižne časopise kao što su 'Glamour' i 'Seventeen', a mnogi su joj predviđali blistavu karijeru.

No, ona je odlučila drugačije.

 

 

'Bilo je to super, imam baš lijepe uspomene iz tog razdoblja. Ali kad je došlo vrijeme da upišem fakultet, procijenila sam da je za mene bolja sportska stipendija. Nakon fakulteta imala sam priliku nastaviti raditi ono što zbilja volim. Iako sam imala mogućnost zarađivati više kao manekenka, nešto u meni mi je govorilo da ne napuštam trčanje. Prvo sam trkačica, a onda model', rekla je Colleen koja je na dan kad je saznala da će imati prilike natjecati se na Olimpijskim igrama bila najsretnija osoba na svijetu.

 

A sada su gledatelji istih tih Olimpijskih igara najsretniji jer imaju prilike navijati za ovu slatkicu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se