448646
448646
448646
448646
448646

KRAJ VELIKE LJUBAVI Ovo im je već drugi prekid

  • , 01.09.2016., 17:09
  • Autor:
  • komentara

Chloe Moretz i Brooklyn Beckham prekinuli su nakon nekoliko mjeseci obnovljene romanse.

 
 
 
 
Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto:Getty)
Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto:Getty)

Beckhamov sin prolazi kroz prvi prekid. Naime, perspektivna glumica Chloe Moretz i mladi Brooklyn prekinuli su svoju romansu. Prije par tjedana Brooklyn je s obitelj bio u Los Angelesu te su se Chloe i on tada rastali.

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto:Getty)

Chloe i Brooklyn hodali su kratko tijekom 2014. godine, a nedavno su se pomirili te u svibnju ove godine potvrdili da su zajedno. Cijelo ljeto proveli su zajedno te su se pojavljivali na brojnim javnim događajima kao par. I sama glumica medijima je potvrdila da je u vezi. 'U vezi smo, lijepo nam je', rekla je glumica.

Chloe Grace Moretz (Screenshot: Video)

'Dečko mi je velika potpora. Iako, ni za što mi je treba muškarac', dodala je tijekom jednog intervjua. Podršku vezi dala je i Beckhamova majka Victoria, a Chloe je više puta izjavila da se radi o sjajnoj obitelji. Nažalost, idila mladog para je završena.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se