Skoro ušla u kraljevsku obitelj

Zgodna Chelsy: Evo gdje je danas djevojka s kojom je princ Harry bio čak sedam godina

Chelsy Davy (Foto: Getty) Chelsy Davy (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Chelsy Davy (Foto: Getty) Galerija

Chelsy Davy bila je s princem Harryjem u vezi skoro sedam godina. Mnogi su mislili da će upravo ona biti njegova supruga.

Meghan Markle uspjela je ono što mnoge prije nje nisu. Osvojila je princa Harryja koji je godinama slovio za jednog od najpoželjnijih neženja na svijetu. Žene obožavaju njegov šarm, ljubav za tulumarenjem, pomalo divlju narav. Osim toga, okrenut je humanitarnom radu i aktivnostima pa i u tome leži dio prinčevog šarma.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Svim njegovim ljubavnim avanturama sada je došao kraj,objavio je zaruke s lijepom Meghan, a poznat je i datum svadbe. No, nekad se nije znalo tko bi Harryja mogao uloviti. Najveće šanse imala je poduzetnica Chelsy Davy. Mnogi su bili uvjereni da će Chelsy i Harry završiti u braku. Veza je ipak propala nakon nekoliko godina, a Harry se u narednom periodu, sve do Meghan, okrenuo avanturama.

Chelsy i Harry upoznali su se u Južnoj Africi, odakle je ona rodom. Vezu su tada počeli, a nastavili kada je Davy došla u London kako bi studirala. Veza je trajala od 2004. do 2010. godine, tijekom kojih je Chelsy prikupila simpatije javnosti. Nakon prekida, ostali su u dobrim odnosima. Davy je danas privatna poduzetnica, 2016. godine pokrenula je brand nakita nazvan Aya.

 

Corfun

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene