Ma ovo nije moguće

UKRAO SHOW! Nevjerojatnim vratolomijama dječak (4) spasio brata i sestru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog njegovog nastupa žiri se primao za glavu.

Plesni sastav MNS Moji anđeli svoj talent odlučili su pokazati u srpskoj inačici Supertalenta,  u showu "Ja imam talenat". Riječ je o dva brata, Stefanu (4) i Nemanji (12) i sestri Mariji (16) koji se plesom bave od malih nogu.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Za sebe kažu da su državni prvaci u plesu koji zajedno imaju više od 20 pehara i medalja s raznih natjecanja.  Iako su na nastup došli kao cjelina najmlađi član potpuno ih je zasjenio. Beskrajno simpatičan 4-godišnjak izvodio je vratolomije kao veliki i osvojio srca publike, ali i žirija.

"Ukrao si im show Stefane! Toliko si šarmantan i toliko si doprinio ovome. Ti si im jedan veliki plus", poručio mu je Rasta. Žiri se složio da ih je maleni Stefan sve zasjenio i da gledajući zajednički nastup nisu zaslužili prolazak u idući krug. No, upravo zbog beskrajno simpatičnog čagera odlučili su im pružiti još jednu priliku pa su sa dva "DA" ovi mladi plesači prošli dalje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene