Otkrila tajnu ljepote

Razmažena Turkinja: Sretno djetinjstvo koje je završilo gubitkom oca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čagla Demir, iz serije ''Bit ćeš moja'', progovorila je svojem djetinjstvu, ali i otkrila tajne svoje ljepote.

Jedna od najnovijih mladih glumica s malih ekrana Čagla Demir (Çağla Demir) u u seriji 'Bit ćeš moja' utjelovljuje lik Banu, Emirove miljenice, a u intervjuu koji je dala za all.com.tr otkrila je tajne svoje ljepote. Demir, koja je izjavila: “Ljepotu ne doživljavam kao karakteristiku koja ovisi samo o fizičkom izgledu”, iskreno je odgovorila na mnogobrojna pitanja, od tajni njege u svakodnevnom životu do stila.

Pogledaj i ovo showbuzz Milijun lajkova Burak pokazao novu frizuru i dlakava prsa

Kako možete sažeti svoju priču do današnjeg dana? Gdje ste se rodili, gdje ste studirali i kako ste došli do točke na kojoj se nalazite danas?

Rodila sam se 1992. u Samsunu. Najmlađa sam kći u obitelji s četvero djece. Kao i svaka djevojčica pomalo sam se voljela prenemagati i kao najmlađa sam bila pomalo razmažena. Imala sam vrlo sretno djetinjstvo u kojemu bih katkad radila omanje spačke i skrivala se iza oca koristeći se svom svojom dražesti. Imam mamu i tri starije sestre. Tatu smo, nažalost, rano izgubili. Svaki čovjek za sebe ima savršenu obitelj. Ja imam vrlo šaroliku i golemu obitelj za koju znam da se sa mnom smije i plače...

Od rane mladosti privlačila me šarena, zabavna i vesela strana ovog sektora. U taj raznobojni svijet zakoračila sam kao model, a za time su došla snimanja reklama i kataloga. S vremenom sam se odlučila dalje razvijati pa mi je gluma postala još privlačnija. Za mene se prekretnica dogodila kad sam upoznala Tumaj Ozokur (Tümay Özokur). Studirala sam glumu na Akademiji za komunikaciju u Ankari. Namjeravam nastaviti karijeru u tom smjeru.

Kako ste odlučili postati glumica?

Osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje završila sam u Samsunu. Od djetinjstva sam uvijek gajila određeno zanimanje prema televiziji. Kad god bih gledala serije i filmove, uvijek bih pokušavala pronaći lik koji mi je blizak. Čak i kad bih čitala knjige, uvijek bih se pronalazila u nekom dijelu priče. Poslije sam maštala o tome kako će moje zanimanje biti gluma i otkrila da me čak i taj san čini sretnom. Potom sam se odlučila obrazovati u području glume, počela raditi s Tumaj Ozokur i učinila prvi korak u glumački svijet svojim prvim poslom, ulogom u seriji Plima i oseka.

Imate li koji projekt koji ste uvrstili u svoj raspored za novu sezonu?

S Tumaj Ozokur i njezinom ekipom poprilično intenzivno radim na planiranju karijere. U sklopu tog rada trudimo se ocijeniti ponude i projekte za koje smatramo da bi mogli biti prikladni. Trenutačno je rano govoriti o nekom konkretnom projektu... No mislim da ću i u novoj sezoni imati priliku ponovno sudjelovati u kvalitetnom i uspješnom projektu poput prvog.

Što je po vama definicija ljepote?

Ljepotu ne doživljavam kao karakteristiku koja ovisi samo o fizičkom izgledu. Za mene pravu ljepotu čine fizički izgled i ljepota srca kao cjelina. Svjetlost i toplina koje lijepo srce isijava kroz oči najveća su ljepota...

Što činite kako biste se osjećali lijepo i dobro?

Ženinu ljepotu ne čini lijepo lice, nego njezino srce, cjelokupno držanje i osmijeh. Na primjer, od djetinjstva sam obožavateljica Audrey Hepburn. Njezina elegancija, držanje, pogled, osmijeh i zapravo prije svega njezini pogledi na ženstvenost i ljepotu stvorili su temelj mojeg pogleda na ljepotu. Smatram da dobronamjernost i pozitivno razmišljanje, kao što se odražavaju na sve, najviše utječu i na ljepotu. Put prema ljepoti za mene vodi kroz sreću i mogućnost da život dijelim s onima koje volim. Mogućnost da usrećim ljude i spoznaja da moj život ima cilj zaista čine da se osjećam dobro.

Pridajete li pozornost njezi kože? Možete li nam reći nešto o svojoj rutini njege?

Osobito pazim da se puno ne šminkam i da kožu održavam čistom. Kozmetikom se ne koristim puno. U svakodnevnom životu ne volim se puno šminkati. Za mene je najvažnije zdravlje kože i prirodan izgled.

Imate li neke posebne tajne njege?

Moja je najposebnija tajna njege da pridajem pozornost redovitom čišćenju kako bih održala prirodno zdravlje kože i da se ne šminkam ako ne moram. Volim prati lice sodom.

Idete li na njegu kože? Koliko često?

Ne mogu reći da redovito idem na profesionalnu njegu kože. No s vremena na vrijeme volim i preferiram otići na parnu masku. Poslije toga osjećam da mi je koža duboko prodisala.

Kako biste opisali svoj stil šminkanja?

Za mene je prirodan izgled vrlo važan. U svakodnevnom životu u šminkanju upotrebljavam samo maskaru i lagano rumenilo.

Koji su proizvodi nezaobilazni u vašoj kozmetskoj torbici?

Moji nezaobilazni proizvodi su krema za hidrataciju Clinique, Chanelovo rumenilo i maskara Clinique.

Iznenada morati izaći i imate nekoliko minuta da se spremite. Kojim se proizvodima šminkate?

Samo maskarom i laganim rumenilom i za nekoliko sam minuta spremna.

Što radite za njegu kose? Imate li kakav poseban recept za njegu ili neku masku?

Kad izađem iz tuša za kosu upotrebljavam samo bademovo ulje. Volim gelove za tuširanje s kakaom. U određenim razdobljima kosu obvezno njegujem arganovim uljem.

Koje mirise preferirate u parfemima? Kakvi vam se mirisi sviđaju?

Sviđaju mi se mirisi začina i cvijeća. Od parfema najviše volim Burberry Body i Lancome Hypnose.

Imate li dnevne ili noćne mirise? Po čemu ih birate?

Ne dijelim mirise na noćne i dnevne, no zimi koristim začinske mirise, a ljeti više cvjetne.

Koji kozmetički proizvod najviše volite i ne možete ga se odreći?

Hidratantne kreme za njegu.

IZVOR: https://www.ucankus.com/detay/140595/guzel-oyuncu-cagla-demir-sevenleriyle-guzellik-sirlarini-paylasti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene