U Cineplexxu

Brojni poznati i njihovi klinci nisu propustili premijeru filma 'Annie'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U hrvatskoj premijeri filma 'Annie' u kinu Cineplexx Centar Kaptol uživale su mnogobrojne osobe iz hrvatskoga društvenog života.

Svečana premijera filma „Annie“ održana je u kinu Cineplexx Centar Kaptol. U obiteljskoj komediji uživale su mnogobrojne osobe iz hrvatskog društvenog života. Među njima su Sanja Doležal s kćeri Leom, Zlatan Zuhrić Zuhra sa sinom Vjekom, Anđa Marić sa sinom Gašperom, Brigita Houdek s kćeri Sofijom... Filmom je oduševljen i Endi, najveća hrvatska tinejdžerska zvijezda.

Pogledaj i ovo showbuzz Iz Filma Ekskluzivna scena NLO-a prema stvarnom događaju iz 1908!

Film 'Annie' dolazi u kina - urbana komedija za sve generacije!

Živom izvedbom slavnih songova iz filma Annie premijeru su začinili polaznici Škole pjevanja Husar & Tomčić. Inače, premijerno prikazana Annie suvremena je adaptacija istoimenog brodvejskog mjuzikla iz 1977. kojoj su prethodile već dvije ekranizacije. Najnoviju potpisuje redatelj Will Gluck, a u glavnim su ulogama Quvenzhane Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz i Rose Byrne.

Radnja se vrti oko djevojčice Annie koju su roditelji napustili još kao bebu uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju. Život joj zagorčava zločesta maćeha gđica Hannigan, no stvari se mijenjaju kad joj u život ulazi napuhani tajkun i kandidat za gradonačelnika New Yorka Will Stacks. U tom trenutku Annie postaje poželjno oruđe u političkoj kampanji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene