skupio hrabrost

"OVO JE ZA MOG UBIJENOG BRATA!" Nastupio prvi puta u životu, a žiriju nije bilo nikad teže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegov emotivan nastup ganuo je žiri i rastužio publiku.

Još jedna tužna sudbina pretočena je u pjesmu kandidata showa "Ja imam talenat". Mladi Boban Stojanović iz Niša pjesmu je posvetio svom umrlom bratu.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Pjesmu posvećujem mom rođenom bratu koji je umro. Ubijen je", kazao je mladić. Svojim nastupom rastužio je gledatelje, a žiriju priznao da mu je ovo prvi puta u životu da nastupa. Nakon nastupa uslijedile su kritike, no zbog nevjerojatne emocije koju je prenio, naposljetku se ipak izborio za prolazak u idući krug.

"Sve zajedno nije bilo dobro. Ali svidjele su mi se te riječi i emocija koja je došla do mene. To je jako bitno", sažela je kratko Danica kojoj je bilo jako teško dok je slušala pjesmu jer je vidjela koju bol natjecatelj kroz nju iznosi.  Podsjetimo, u istom showu svoju tužnu životnu sudbinu otpjevao je i mladi reper kojeg su roditelji napustili još kao novorođenče.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene