Bipa Fashion.hr

Stripovi su IN: Pogledajte novu kolekciju 'Bite My Style'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle već nekoliko sezona dizajnira odjeću inspiriranu stripom i pop art-om.

Zoran Aragović se ovog puta odlučio novu modnu priču pretočiti u fotografiju te je snimio kampanju za čije je vizuale zadužena fotografkinja Karmen Poznić.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Jedva čekamo! Najveće modno zbivanje u regiji: Bipa FASHION.HR najavljuje uzbudljiv modni program

Zajednički izlazak mame i kćeri na Bipa Fashion.hr: Tko bi rekao da Vanja i Nina nisu samo prijateljice?

Kolekcijom uz strip dominiraju žarke boje poput crvene, žute i plave te geometrijski printevi poput točki i prugica. U iščekivanju Aragovićeve nove kolekcije koju će predstaviti na BIPA FASHION.HR Cruise Collection, poklonice njegovog modnog izričaja doći će na svoje s ovom prepoznatljivom pop art kolekcijom. Upečatljive boje, uzorci i poruke modni su hit ovog ljeta.

Dominantni odjevni predmeti kolekcije su već poznate Zoranove korzet haljine s tilom te pencil suknje i crop top-ovi s BiteMe porukom. Uz odjeću brand BiteMyStyle predstavlja i kolekciju nakita koju je osmislio u suradnji s Lolinom kućnom manufakturom koja je u glavnom izrađena od pleksiglasa s printom stripa koji se pojavljuje i na samim kreacijama.

U ulozi zaštitnih lica ove strip i pop art kampanje odlično su se snašle Lucija Beden i Ivona Bevanda iz agencije Talia Model. Frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, a make up je djelo Ivane Bilandžije za brand Illamasqua. Pogledajte novu kolekciju u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene