Naslijedila milijune

TRAGEDIJA U MLADIM DANIMA Neutješnu kći Carrie Fisher tješe kolege i navodni dečko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada Billie Lourd u samo dva dana ostala je bez majke i bez bake.

Mlada glumica Billie Lourd ostala je bez majke, glumice Carrie Fisher, a svega dan poslije i bez bake, legendarne holivudske dive Debbie Fisher. Od majke će naslijediti 80 milijuna kuna te tri nekretnine. Lourd će dobiti i polovicu bakine ostavštine od 400 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Doživjela moždani udar ODLAZAK DIVE Debbie Reynolds preminula dan nakon kćeri Carrie Fisher

Ipak, najvažnije joj je preuzeti brigu o majčinom obožavanom psu Garyju. Nedavno je mlada djevojka izjavila koliko joj je važno što ju je majka odgojila ispravno, da bude iskrena, dobra i samouvjerena. Mlada Lourd trenutno glumi u seriji "Scream Queens", a kolege iz serije su je nakon smrti majke i bake obasuli dirljivim porukama i podrškom.

Glumica Jamie Lee Curtis zamolila je medije da Billie daju prostora, ljubavi i podrške. Njen kolega i navodni dečko, glumac Taylor Lautner dao joj je podršku te rekao da je Billie jedna od najsnažnijih i najhrabrijih osoba koje je ikad upoznao.

 

This girl is one of the strongest, most fearless individuals I've ever met. Absolutely beautiful inside and out. I'm lucky to know you @praisethelourd .. , me.

A photo posted by Taylor Lautner (@taylorlautner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene