OVO NISTE ZNALI

PROBLEMATIČNA MISSICA Tko je djevojka zbog koje je uhićen Chris Brown?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Žena zbog koje se digla prašina je Bylee Curran. Ona je zvala policiju nakon što joj je Chris Brown navodno uperio pištolj u glavu.

Žena koja je pozvala policiju zbog pištolja koji joj je Chris Brown uperio u glavu identificirana je kao Baylee Curran. No, tko je zapravo ta žena? Donosimo nekoliko činjenica o njoj.

 

A photo posted by Baylee Curran (@bayleecurran) on

Pogledaj i ovo Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) U svom filmu Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Baylee Curran živi u Hollywoodu. Rođena je u Yorba Linda, a s obitelji se preselila u Norco u Kaliforniji kako bi mogli uzdržavati konje na svom imanju. Ljepotica je počela jahati sa svega tri godine i od tada se bavi profesionalnim jahanjem, bar tako navodi na svom Instagram profilu.

 

A photo posted by Baylee Curran (@bayleecurran) on

Baylee se natjecala na izboru ljepote. Izabrana je za Regionalnu Miss Kalifornije 2016. godine, no organizatori natjecanja su navodno imali malih poteškoća s Curran oko vraćanja krune. Tijekom srpnja oduzeta joj je titula missice zbog isteka ugovora, a 24-godišnjakinja je odbijala vratiti krunu iako je bezbroj puta zamoljena da ju vrati natrag. Gospođica Curran se predstavila kao Miss Kalifonije što je netočno, prenosi portal Heavy.com.

 

A photo posted by Baylee Curran (@bayleecurran) on

Osim što se bavila manekenstvom, Baylee je također glumila u nekoliko filmova. Prema stranici IMDB, ljepotica je glumila u filmu 'Cold Blodded i 'The Prodigal Son'.

 

A photo posted by Baylee Curran (@bayleecurran) on

 

A photo posted by Baylee Curran (@bayleecurran) on

Bylee tvrdi kako je je partijala s Chris Brownom u prošlosti i uvijek je bio drag, piše TMZ.

Podsjetimo, policija je u utorak oko tri sata ujutro po lokalnom vremenu okružila dom repera Chrisa Browna. Dobili su informaciju da je misici prijetio pištoljem.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene