457590
457590
457590
457590
457590

Mislili su da je imitator Johnnyja Deppa, a on ih izbezumio svojim talentom

  • , 19.11.2016., 13:19
  • Autor:
  • komentara

Iako nevjerojatno nalikuje slavnom glumcu talent njegov nema veze s glumom.

 
 
 
 
Baša Pali (FOTO: Screenshot/Instagram)
Baša Pali (FOTO: Screenshot/Instagram)

Kada se na pozornicu showa "Ja imam talent" pojavio Baša Pali svi su bili uvjereni da će imitirati glumca Johnnyja Deppa zbog nevjerojatne fizičke sličnosti s glavnom zvijezdom filma "Pirati s Kariba".

No talent ovog 41-godišnjaka iz Pančeva nema veze s glumom, a to saznanje potpuno je izbezumilo  žiri. "Čime se baviš, osim što si Johnny Depp u slobodno vrijeme", upitao ga je jedan član žirija na početku. Pali je otkrio da se bavi jednom drugom vrstom umjetnosti, a to je slikanje na platnu.

Da mu to zaista dobro ide pokazao je pozornici i svojom točkom oduševio žiri. Sa tri glasa "ZA" Pali je prošao u daljnje natjecanje, a što će u idućem krugu pripremiti tek ćemo vidjeti.  Ipak, jedno je sigurno. Članovi žirija sada barem znaju koji je njegov talent.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se