Velike šanse

LIJEPA BARBARA U BORBI ZA TITULU! Blista uoči svjetskog izbora za Miss Universe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada ljepotica boravi u Manili na Filipinima, gdje se održava 65. izbor za Miss Universe.

Devetnaestogodišnja Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016. već nekoliko dana boravi u Manili na izboru za Miss Universe. Otkako su stigle na tople Filipine missice iz svih krajeva svijeta odradile su pripremnu registraciju i fitting te snimile prve fotografije i videokadrove.

Pogledaj i ovo Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Koja čarolija Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju

Na jučerašnjoj glamuroznoj večeri dobrodošlice predstavljene su sve ljepotice pa i naša Barbara, koja je blistala u haljini hrvatske dizajnerice Vesne Pretković. U gradu Cebu na istoimenom otoku danas je održana modna revija kupaćih kostima. Dio finalistica posjetilo je otok i plažu Boracay, a nosile su i reviju filipinskih dizajnera u Viganu.

Za nekoliko dana Barbaru očekuje i donatorska večera. "Jedva čekam humanitarnu aukciju nacionalnih poklona. Za tu prigodu donirat ću Croata kravatu", kaže Barbara.

Preliminarno natjecanje bit će 26. siječnja, dok je finale najprestižnijeg natjecanja ljepote, 65. po redu izbora za Miss Universe, planirano 29. siječnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene