Izašao iz sjene

OTROV ZA ŽENE Sin poznatog nogometaša srca slama seksi tetovažama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donedavno samozatajan nogometaš dobio je titulu ''otrova za žene". I to sve zbog nekoliko golišavih fotografija.

Dvadesetčetverogodišnji Antonio nije ni sam mogao vjerovati da će preko noći postati, kako ga mediji nazivaju, otrovom za žene i izići iz sjene poznatog oca i sestre.

Pogledaj i ovo Anamarija i Aljoša Asanović A sličnost je očita! Zgodna djeca bivšeg Vatrenog oduševila zajedničkim fotkama, ali i sve pošteno nasmijali: "Satrala si ga!"

"Iskreno da vam kažem nemam pojma zašto se to dogodilo. Stvarno nisam išao za tim i odjedanput mi prijatelji šalju poruke - alo otrove za žene. Ja kažem što je bilo, a oni govore pročitaj malo portale i vidi", govori iznenađeni Antonio.

I tako je i bilo, cijela regija se raspisala o mladom nogometašu, a sve zbog nekoliko ljetnih fotografija koje je Antonio objavio na društvenim mrežama. To je bilo dovoljno da da ga se stavi u prvi plan.

 

Olabavii

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

 A s novim nadimkom Antonio je postao osim otrova i pravi mamac za žene. Jer nakon što je preplavio medijske stupce, više se ne može boriti od strane ljepšeg spola, Na žalost brojnih dama, samo za IN magazin otkrio je kako je njegovo srce ipak zauzeto.

"Zaljubljen sam, to ću vam reći.  Uvijek sam sretno zaljubljen i najbitnije je da je cura normalna da bude uz mene i da mi bude podrška gdje god ja idem makar na kraj svijeta igrati. Najbitnije da je podrška i da bude normalna", govori Antonio.

Upravo na život kakav živi sada prepun putovanja i u neizvjesnosti gdje će morati ići igrati nogomet, živio je i kao klinac, dok je cijela obitelj pratila tatu Aljošu, kaže teška su to vremena bila.Takav život zbližio ga je sa sestrom Anamarijom za koju kaže da su nerazdvojni i pravi iskreni prijatelji. Zbog nje se čak okušao i u manekenskim vodama kada je Anamariji trebao muški model.

"Bila mi je veća trema nego kad igram utakmicu, prvi put u životu nosim, još su bili i prijatelji iz kvarta. I trenutak kad sam treba ići na pistu nisam zna gdje ću ići, na koju stranu, hoću lijevo ili desno iako mi je ona sve objasnila. Stvarno nije lako prohodat pistom, ali učinio bih za nju sve i ako kaže bilo šta opet bi napravio za nju", govori Asanović.

Za sebe kaže da je pravi ovisnik o nogometu, ali i istinski ljubitelj tetovaža. Na njegovom tijelu ih se nalazi 10-ak i napominje - želi ih još.

 

Guknii

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

 "Prvi put sam se tetovirao sa 16 godina i stvarno mi se svidjelo, odma sam rekao da ću se tetovirati i dalje i još nije kraj. Tetovirao sam malu, Zorku njezino ime, tetovirao sam sestru, sat - kada sam rođen, tetovirao sam kartu - kao svjetski sam čovjek, Sv. Antu - jer se zovem Antonio, oca, mamu, imam stvarno sve šta mi treba".

Samozatajan, talentiran i pristojan, tako bi smo mogli opisati Antonia u tri riječi, njegovo vrijeme tek dolazi i ne sumnjamo da će ga znati iskoristiti.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene