Nije se nadala

MAESTRALAN USPJEH HRVATICE Nastup posvetila preminulim roditeljima i oborila Britance s nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonia Mirat trenutno je najpoznatija Hrvatica u Velikoj Britaniji!

Antonia Mirat uspjela je ono što nije uspjelo niti jednom Hrvatu prije nje. Naime, sjajna Trogiranka nastupila je u superfinalu britanskog X Factora pred 100.000 ljudi u prepunoj Wembley areni.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast! RASTURILA 'RESPECT' Hrvatica oduševila čak i Simona Cowella!

32-godišnja Antonia beskrajno je sretna jer je upravo njezina točka zatovorila spektakl na Wembleyu koji je na malim ekranima gledalo nekoliko milijuna ljudi.

"Sretna sam što me produkcija odabrala da nastupim u samom superfinalu X factora. Bila mi je velika čast nastupiti pred prepunom Wembley arenom. Nisam se nadala da ću ostvariti ovakav uspjeh s obzirom da dolazim iz svijeta klasične glazbe", kazala nam je Antonia koja je svojim magičnim glasom bacila Britance na koljena. Divili su joj se Simon Cowell, Nicole Scherzinger, a posebno je oduševila Sharon Osbourne koja se založila da se Antonia vrati u natjecanje.

"Sa Sharon sam imala najbolji odnos, ali svi su mi ostali u dobrom sjećanju. I sa Simonom sam imala jako prisan i dobar odnos", kaže Antonia. 

Ulazak u finalne Trogiranki je osigurao ekskluzivni ugovor s produkcijskom kućom Simona Cowella i album koji će raditi njihova produkcija. "Veselim se nastavku suradnje s produkcijskom kućom te svom novom albumu. Svoj nastup sam posvetila mojim pokojnim roditeljima Mariji i Marinu koji su beskrajno vjerovali u moj uspjeh", otkrila je Antonia. Upravo roditeljima pjevačica zahvaljuje na ljubavi kojoj su joj prenijeli prema glazbi. "Sve je počelo još u ranom djetinjstvu. Moja majka bila je veliki zaljubljenik u teatar i umjetnost. Već sa četiri godine krenula sam na balet,  sa sedam na klavir, a sa deset godina na solo pjevanje. Sa dvanaest godina imala sam prvi solistički koncert", prisjeća se Antonia. 

Iako je rano ostala bez oba roditelja, upravo oni i dan-danas daju joj najveću snagu i potporu.

"Cijeli svoj život posvetili su meni. Oni su najviše zaslužni za moj uspjeh. Oni su moji anđeli čuvari koji me čuvaju s neba", zaključila je talentirana Trogiranka. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene