Grozno

Borba za finale bit će jako teška! Antonia Dora Pleško bolesna pred Supertalent

Antonia Dora Pleško (Foto: Facebook) Antonia Dora Pleško (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonia Dora Pleško (Foto: Facebook) Galerija

Djevojka zlatnog glasa bori se u nedjelju za prolazak u finale Supertalenta. Antonia Dora Pleško bolesna je pred važan dan.

Antonia Dora Pleško, djevojka koja je dobila zlatni gumb od Maje Šuput u Supertalentu, priprema se za nastup u nedjelju, kada će se boriti za finale. No, borba će biti nešto teža nego što bi trebala biti jer je Antonia bolesna. "Samo ozdravi mi ti", pišu joj prijatelji i navijači uz dobre želje.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško wow, kakva haljina! Domaću publiku osvojila je kao talentirana djevojčica, a sada se nitko ne može nadiviti tome u kakvu je ljepoticu izrasla!

Objavila je fotografiju na kojoj leži uz svog kućnog ljubimca. On je, kaže, njen čuvar kad je bolesna.

Lijepa Antonia bavi se pjevanjem od malih nogu. Na natjecanje ju je ovog puta prijavila majka. Naime, Pleško je došla kao podrška svojoj prijateljici Loreni, a kada je stigla na pozornicu i zapjevala za dobra stara vremena, Šuput joj je stisla zlatni gumb. Inače,Antonia Dora je u sretnoj vezi s Random Stipišićem, sinom slavnog Gibonnija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene