Poput bajke

EKSKLUZIVNO Zaruke u Dinamu! Dijelilo ih je 11 456 kilometara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria i njegova ljubav Marta ekskluzivno su nam otkrili kako je došao iz Čilea da bi pronašao ljubav života.

Nogometaš Dinama Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria poznatiji samo kao Junior Fernándes ovih je dana sretniji od suigrača iz Maksimira. Razlog tome nije prvo mjesto na ljestvici, plasman u polufinale Kupa ili pak derbi koji njega i Modre čeka u nedjelju protiv Rijeke (17:00) već onaj najljepši mogući – ljubav. Naime, nogometaš Dinama zaručio se sa svojom djevojkom Martom i sretni par planira vjenčanje.

Pogledaj i ovo Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Pogledajte fotografije! Dinamovci pobjedu proslavili u društvu boljih polovica i ponosno pozirali s njima na Maksimiru!

U ljeto 2013. godine Junior je iz njemačkog Bayer Leverkusena prvo na posudbu, a potom i trajno stigao u Dinamo i Zagreb gdje našao ljubav svog života. 'Junior mi se javio porukom preko društvene mreže, a nakon neprestanog dopisivanja smo se odlučili i upoznati "uživo". Iskreno, od prvog trenutka nismo mogli jedno bez drugoga i osjetili smo da je to ono pravo', priča sretna Marta iz njihovog krasnog doma.

Sretni par ubrzo je počeo zajedno živjeti, a život im sve više izgleda kao bajka. Naravno, dosta toga ovisi o obavezama koje Junior ima: treninge ujutro i(li) popodne, brojna putovanja i gostovanja kao i domaće utakmice odnosno karantene. Ipak, rijetko slobodno vrijeme uživaju provodeći zajedno kod kuće, ali i na putovanjima. 'Trudim se obaviti stvari koje imam dok je on na poslu tako da cijelo njegovo slobodno vrijeme provodimo zajedno. Uglavnom smo kod kuće, a volimo otići i u šetnju gradom, na večeru, kino ili tako nešto. Kada ima slobodan cijeli dan odemo do mora ili negdje drugdje bliže ili pak avionom do neke europske metropole', prepričava Marta.

Upravo je jedna od tih večeri kod kuće bila ona koju Marta i Junior nikada neće zaboraviti. 'Jako me iznenadio, nisam uopće očekivala, a prosidba je bila divna', prisjeća se Marta kojoj samo dok priča na oči dolaze suze radosnice. Junior je pripremio romantičnu večeru dok se Marta spremala, a kada su sjeli za stol i uživali u njegovim kulinarskim sposobnostima u jednom trenutku se – ustao. 'Kleknuo je pred mene i pitao "hoćeš li se udati za mene?" Počela sam ga grliti i od suza i sreće nisam ništa mogla reći, a u njegovim očima sam vidjela toliko ljubavi da mi je to teško opisati. Sigurna da su i moje oči njemu odavale baš sve što osjećam', priča Marta sa smiješkom pa dodaje, 'Tek sam nakon 2-3 minute rekla "da", ali naravno da mu je odmah bilo jasno'.
Sretni par je otvorio i šampanjac, a sada se "bacaju na posao" planiranja vjenčanja koje bi trebalo biti uskoro. Osim vjenčanja Marta i Junior planiraju i ono najdivnije – djecu. 'Junior ima prekrasnog sina, ali htio bi imati i dvije kćeri tako da se nakon vjenčanja nadamo imati i bebu', zaključila je Marta.

Što na sve kaže zvijezda Dinama? Njegove oči i pogled kojima gleda Martu zaista govore sve, a Junior je svoje osjećaje opisao i riječima, 'Jako sam sretan što sam prvi puta zaručen i imat ću suprugu. Znate kako je to u životu? Kada sam dolazio u Dinamo i Hrvatsku nisam imao pojma da ću se ovdje skrasiti. Zamislite, morao sam iz Čilea doći u Hrvatsku kako bih pronašao ljubav života (smijeh, nap.a.) Ali ne mogu niti opisati koliko sam sretan zbog toga i što imam Martu pored sebe. Volim je više od ičega i veselim se svakom novom danu s njom'.

11 456 kilometara... Toliko je udaljena Juniorova rodna Tocopilla u Čileu od Zagreba gdje je našao ljubav svog života. Za pravu ljubav – svaki put se isplati i nikada nije predaleko.

Na OVOM LINKU možete upoznati najzgodnijeg Dinamovca.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene