Gotovo neprepoznatljiv

Bio je sladak dječak! Što mu se dogodilo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angus T. Jones bio je zvijezda serije 'Dva i pol muškarca', a sada je odrastao i potpuno se promijenio.

Angus T. Jones proslavio se u seriji 'Dva i pol muškarca' gdje je glumio slatkog dječaka Jakea koji sa svojim ocem živi kod ujaka Charliea Harpera.

Pogledaj i ovo showbuzz Neprepoznatljiv! Iznenadit ćete se kad vidite kako ovaj slatki dječak danas izgleda, okrenuo se vjeri, a od glume je potpuno odustao!

Mnogi su seriju zavoljeli upravo zbog simpatičnog i uvijek gladnog Jackea, no on sada ima 22 godine i više uopće ne nalikuje na onog malog dječaka.

Viđen je u Kaliforniji s gustom bradom i masnom kosom, a njegova se fotografija odmah proširila Internetom.

Ipak, kako pišu američki mediji, pristao se fotografirati sa obožavateljima i davao je autograme. Isto tako, rekao je da se nije čuo s kolegom sa seta Charliejem Sheenom koji je nedavno priznao da je HIV pozitivan.

 

Angus je počeo glumiti u seriji kada je imao samo deset godina i postao klinac s najvećom plaćom na svijetu. Svojedobno je zarađivao preko dva milijuna kuna po epizodi. Ipak, nakon nekog je vremena shvatio da to nije za njega.

'Ako gledate ‘Dva i pol muškarca’, prestanite! Ja glumim u toj seriji, a ni sam tamo ne želim biti. Molim vas, prestanite to gledati i puniti si glavu smećem. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utječe na vaš mozak i uvjeravam vas da ćete doći do zaključka da morate prestati gledati takve emisije', izjavio je svojedobno.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene