rasturila je

Naježit ćete se: Djevojčica vrijedna zlata zapanjila moćnom izvedbom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od njezine izvedbe naježit ćete se kao nikada do sada.

Devetogodišnja Angelica Hale prava je glazbena senzacija. Talentirana djevojčica nastupila je u showu "America's Got Talent" i svojom izvedbom žiri bacila u trans.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Preslatka Angelica predstavila se pjesmom Alicie Keys "Girl On Fire", a već s prvim taktovima pjesme bilo je jasno da se radi o nesvakidašnjem talentu. Osim vokalnim sposobnostima, publiku, ali i žiri osvojila je i samouvjerenim nastupom koji nije mogao proći nezapaženo.

"Nevjerojatna si. Izašla si na pozornicu kao preslatka djevojčica. Nisam mogao pojmiti da imaš takav moćan glas", kazao joj je oduševljeni Chris Hardwick koji je njezinu izvebu nagradio zlatnom ulaznicom zahvaljujući kojoj direktno prolazi u polufinale. Njegov potez bio je sasvim opravdan, a to ćete i sami zaključiti nakon što poslušate moćnu izvedbu djevojčice kojoj se već sada predviđa sjajna karijera.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene